Hipsterjizz: HAUL

Jeg er ikke hipster. Men jeg elsker alt som er hipster og beundrer alle hipsterne jeg kjenner og har innerst inne et ønske om en dag å bli referert til som... hipster.

Jeg er ikke et shoppingmenneske. Til tross for en relativt normal familie og shitloads med cash fra staten, blir jeg sliten av å være for lenge i butikker, og etter elleve dager i New York i sommer mistet jeg helt lysten på nye klær.

Nå er det derimot nye tider i Camp Randomdance. Jeg har nemlig oppdaget Monki og Weekday. Du tror kanskje jeg er en idiot som ikke har funnet ut av Oslos ekvivalenter til Urban Outfitters før nå, det er jeg helt enig i. Poenget er at jeg i dag dro med motesjef Inga Lang til akkurat disse to butikkene og kom ut igjen rundt et og et halvt tusen kroner fattigere.

Før trodde jeg at "haul" var engelsk for "å hale". Jeg vet fortsatt ikke hva det betyr, men nå skal vi i hvert fall ha et Haul. Det vet jeg. Altså, jeg skal vise dere hva jeg har kjøpt, da. Og fordi jeg bare har webkamera og analogt kamera (kall meg hipster a, pliiis) har jeg tatt bilder fra Weekday og Monkis nettsider.


Jeg liker ikke bukser i det hele tatt, jeg hater hvordan de ser ut og prøver å unngå å kjøpe dem for enhver pris. Men så har det seg sånn at man trenger noe på beina, og derfor kjøpte jeg denne buksa. Den passer, den er svart, den er enkel, den passer. Moving on.


Denne genseren likte jeg fordi den er 7% ull og 0% akryl, den er altfor stor og altfor koselig og dessuten svart den også. Fant dessverre ikke svart bilde, så dere må bruke fantasien. Det er også en ting, jeg prøver nå å kjøpe så mye svart som mulig, fordi det passer med alt og jeg håper at jeg går mindre lei av det enn jeg har gjort av absolutt alt annet jeg har kjøpt (er det flashy? Er det upraktisk? Er det fargerikt? GLITRER DET? Kjøp!! - Sitat fortids-Anna)ååååååååååååååååå, da jeg prøvde denne ble jeg så glad at jeg nesten gråt. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger kjoler har vært for store, for små eller feil proposjonert. Denne passet perfekt. Det var så fint. Jeg følte meg bare skikkelig vakker, og fargen er nydelig med håret mitt og øynene mine og jeg ble bare så glad. ååå

Herreavdelingen represent represent!!! Elsker gutteklær. Spesielt flanellskjorter. Jeg har egentlig ingen spesiell stil, og blir inspirert av veldig mye, men jeg er veldig glad i Juno. Og fordi alle mine andre inspirasjonskilder er vennene mine, prøver jeg å følge opp Juno-stilen ekstra mye så det ikke ser ut som jeg hermer. Selvfølgelig også fordi flanellskjorte og ola-bukse er comfy, chill, og bare så meg! (Har hørt ofte at jeg kler gutteklær, tar det som et kompliment (sexy and I know it))

Nå følger noen webcambilder av det jeg ikke fant på internett (beklager, skal veie opp med analoge blinkskudd en annen gang)


Genser som egentlig var svart


Bukse som er blå. Cordfløyel!!!! Passer perfekt med skjorta!!!!

Dere lurer forresten sikkert ikke på hvorfor jeg har håret mitt i hestehale i dag. Uansett, det er fordi håret mitt så slik ut i dag tidlig:Fordi jeg var hensynsløs i går og vasket det i badesalt, uten balsam etterpå(!!)

Heldigvis fant jeg en strikk på klasseromsgulvet og jeg trengte ikke å høre at håret mitt så ut som en parykk mer. ((((:

Anna

P. S. Ja, jeg er tilbake fra Bergen. Ja, mer hipsterjizz kommer. Nei, dere får ikke høre om verdens største pepperkakeby eller Fløien eller fyrverkeri på Bryggen. Whatevuh, I do what I want!

P. P. S. Taket mitt er svart.

2 kommentarer

Poops

04.01.2012 kl.22:41

Teksturen til kordfløyel er for meg det uttalen av ordene "smatte", "plugg" og "glufse" er for noen med logomisia.

Når det er sagt, bør det også sies at klær generelt gjør meg så glad at pulsen min øker. Jeg blir glad av andres nye klær også. Kanskje spesielt andres, i hvert fall når de har noe som kler dem men ikke meg.

uperfektejenter

07.01.2012 kl.12:58

Poops: Sjææææææl

- Anna

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits