Jeg har et liv, jeg lover

Neida, jeg bare tuller! Vet jeg skremte dere et øyeblikk der. Men idag, i dag sendte Julie meg en melding og sa at hun ikke hadde noen planer, så jeg hadde værsågod å komme ned til byen og møte henne. Neida (joda). Dette gjorde jeg, og vi hadde det riktig så koselig! Først gikk vi på Fotovideo, hvor Julie hadde fått et objektiv til jul, men det var knallblått istedenfor sølv-farget. Hun gikk i kassa og spurte om å bytte, og fant så ut at objektivet var ikke blått, det var bare beskyttelsesteipen rundt som var det. Liiiite kleint, da.


Julies nye objektiv. Hurra

Etter denne litt pinlige visitten til Fotovideo ble Julie sulten og sinna, så vi satte kursen for Bare Jazz. Det er en av de koseligste caféene oslo har å by på, syns nå jeg, og vi koste oss masse. Julie prøvde ut det nye objektivet sitt og dayum gurl, det ble noen driiitfine bilder!Jeg vet jo selfølgelig at dere har høye forventninger til meg, derfor har jeg SELVFØLGELIG et bilde der jeg har trutmunn! Hva tror dere om meg, liksom
Og siden julie tok bilder, fant hun nå ut at det var ingen bilder av henne fra i dag (men jeg lover, jeg HAR faktisk vært med henne), så hun tok et nå hvor hun lager grimase bak Sigurd, lekkert:

Seeee på hu der, a! Hun har jeg vært med i hele dag. Tror du det var gøy, eller (om du var i tvil - nei ja)
 

Hva har du gjort i dag?
Noen caféer du besøker ofte? 

Elise

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits