Hysteria

I går var jeg på kino og så Hysteria! Kort fortalt er det en romantisk komedie om oppfinnelsen av vibratoren. Man ser også på diagnosen "hysterisk"- denne diagnosen ble puttet på kvinner som var rastløse, hadde angst, var triste eller vanskelige (ved for eksempel å ha meninger om kvinners stilling som ikke passet seg på den tid). Løsningen? Å massere kvinners underliv. 

Jeg elsket denne filmen! Siden den er satt til sent 1800, er det veldig mange fantastiske kostymer. De snakker også veldig gammeldags engelsk, og alt skal være "sømmelig". Det er en akkurat perfekt dose med humor og kjærlighet og drama, og jeg vil anbefale alle å se denne, til og med gutta! Foruten å være en morsom film, er den jo også ganske opplysende. 

Filmen så jeg sammen med BL og Oda, men kameraet mitt gadd ikke samarbeide så bildene er ikke lastet over på macen min. Jeg kan dog avsløre at vi hadde det helt fantastisk, og at BL var så heldig å vinne en goodiebag som kinoen loddet ut til dem som skulle se Hysteria. De fleste greier vel kanskje gjette seg til hva hun fikk...

Har du sett noe morsomt på kino i det siste?

Elise

Én kommentar

guro

27.12.2011 kl.17:06

har faktisk ikke vært på kino på ett år, eller noe... :-)

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits