Dagen derpå

Jeg ble akkurat frisk til julaften, men er fortsatt ganske groggy. Dette kommer derimot av for mye godteri og for lite facebookpause, ikke virus. Beklager derfor om jeg virker dust, det er bare hjernen min som er grøtI går var dagen, og herregud som jeg var glad. Jeg pleier nemlig ikke å sminke meg til vanlig, og er helt komfortabel med det, altså, jeg synes faktisk at jeg er pen uten sminke. Så når jeg først bruker sminke, da blir jeg til en gresk gudinne, et kvinneideal selv om jeg er imot slike ting, jeg blir rett og slett bare helt, ufattelig, vakker. Har ikke så mange bilder fordi jeg har analogt kamera (hei mitt navn er Anna og jeg har vært hipster i to måneder)

Jeg fikk endelig til den sekstitallseyelineren jeg alltid failet på da jeg var emo i niende :)))))))

Outfitet var forøvrig det samme som i fjor, fordi jeg bare eier en kjole som er familievennlig (jeg er ikke tøs, bare fattig). Her er derfor et bilde fra jula 2010:I år hadde jeg ikke ønsket meg noe stort, føler egentlig at jeg begynner å bli voksen nok til ikke å synes at det er en så big deal, men det betyr ikke at jeg ikke fikk fine gaver! Fikk for eksempel dette dusjhodet av pappa, som han tok seg tid til å montere rett etter at jeg hadde pakket det opp.Tusen takk, pappa, du kjenner meg godt <3

Ellers fikk jeg et überpusete skjerf, skjorter, filmer - blant annet "Briller" som uten tvil er min favorittfilm noensinne, herregud, jeg gråt av lykke da jeg fikk den. Den er så fin. Nesten like fint som Skyr. Tok ikke bilde av dvdcoveret, det er helligbrøde.

Og så, etter enda en dag akkuart som alle de andre 24. desemberne i livet mitt, gikk jeg og la meg og sov i tolv timer. Selv om jeg ikke har klart å gi bort noen gaver i år, føltes det som om alt stresset ga slipp, og jeg våknet i dag, uthvilt og litt forfjamset fordi jeg med ett så gjennomsnittlig ut igjen.Men jeg lever, attpåtil i onepiece, og jeg har Briller og maomix og ferie og kos musikk:

 
Julia Nunes - I Wasn't Worried. Kort og konsist og vakkert, har vært på repeat i hele dag.

GOD ROMJUL FOLKA


Kommunistjul

Én kommentar

aina

26.12.2011 kl.18:46

briller er fin, den fikk jeg også til jul!

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits