Enkle julegaver

Hopp-tjolahei. Jeg liker ikke vinter. Hvorfor? Fordi jeg sto opp for en time siden og nå så jeg sola gå ned. Mhm. Sucks.

Men jo! Det jeg tenkte på var de som ikke har fått ordnet julegaver enda - fortvil ikke! Elise har løsningen. 

Alle elsker å bake til julen, men ingen vil bli feite. Når du har flere tonn med pepperkaker i huset er det vanskelig å motstå fristelsen, så hvorfor ikke gi pepperkakene til vennene dine?
Da slipper du å bli feit, og jeg kan garantere at du er den tynneste i venninnegjengen etter jul. Pluss at, du vet... De blir jo glade for å få hjemmebakte pepperkaker til jul.. og sånn.. 

Neiiidaaa. Jeg er ikke så slem (tror jeg). Pepperkaker er en fin løsning for deg som ofte sliter litt med hva du skal gi, og aldri føler du finner noe som passer vennene dine. Og det er vel heller ikke akkurat noen hemmelighet at det kan bli ganske dyrt. Gjør som meg, gjør vennene dine feite glade med hjemmebakte goder.

Og så skulle jeg ta masse bilder av meg selv og vise dere hvor fin jeg er på håret (autfaiten er det samme som på fredag), men det første bildet ble så stygt at jeg ble deprimert og så tok jeg ikke flere bilder.

Så nå drikker jeg te. Fred

Elise

Én kommentar

Ung.no

22.12.2011 kl.21:47

Hei!

Din blogg er plukket ut til "ukas blogginnlegg" på ung.no. Innlegget ligger nå på forsiden av ung.no, med link til din blogg. Vi vil gjerne sende deg en liten premie. Send navn og adresse til e-postadressen som er lagt ved denne kommentaren, så vi vet hvor premien skal sendes.

Ha en riktig fin jul! Hilsen oss i ung.no

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits