Hårklipp, skumle jenter og fine jenter

 

Dagens yndlingslåt: Tangerine av First Aid Kit.
Fordi jeg leste Dagbladet FREDAGs artikkel om utroskap i dag og stemningen passer bra til en kald, stille lørdag.

Mitt eneste mål i dag var å få meg til RU-kontoret og tilbake igjen, dette klarte jeg greit. Men man kan jo ikke gå ut uten å fikse seg først! Derfor klippet jeg håret.

Det ble akkurat litt for kort som vanlig, bildet viser det øyeblikket med anger jeg alltid føler etter at jeg har klipt håret.

Så skulle jeg kle på meg, og her har jeg et motetips! Gå til innkjøp av noen superbehagelige, skikkelig stygge sokker. Bruk dem de dagene du vet at du ikke kommer til å ta av deg skoene uansett. Dette er både veldig comfy og du kan ta imot komplimenter for stilen din med et lurt smil, for du vet at under støvlene gjemmer det seg noe som ville fått Jan Thomas til å grine

Uansett, jeg rakk som vanlig ikke å spise før jeg dro, så jeg tydde til min reddende engel

SKYR! Jeg spiser Skyr hver dag. Skulle nesten tro jeg var sponsa ;P (hint hint)

Jeg mistet akkurat t-banen og måtte vente i et kvarter, denne tiden brukte jeg på å ta bilder av meg selv.

 
Det første ble skikkelig søtt, da følte jeg meg fin, men det andre ble sånn her:

Da ble jeg litt trist, men trøstet meg selv med at det faktisk er en 50% sjanse for at jeg ser fin ut når jeg spiser, og at evne til å spise på en tiltrekkende måte uansett ikke ville fått meg langt her i livet.

På vei til kontoret irriterte jeg meg over retusjert reklame

Og følte meg særdeles lite hjemme i teaterpassasjen med Kate Moss og intellektuelle samtaler mellom middeladrende middelklassemennesker (bokstavrim yay) over rødvinsglass.

Men følte meg til gjengjeld veldig hjemme hos Oslo Rød Ungdom, med fine, ekte jenter :)


Fra venstre Mari, Marianne, tekopper, uperfektejenter.blogg.no og Ellisiv

Historiens moral er: Spis hvordan du vil og husk at reklamer (og statuer) er retusjerte, og gir et feil bilde av hvordan modellen ser ut.

5 kommentarer

Maria

17.12.2011 kl.20:44

omg jeg ler

Jaja

17.12.2011 kl.22:50

Selv om dere ikke ikke er "cafe jenter +++" så trenger dere virkelig ikke å rakke ned på dem heller. Greit at dere kanskje ikke liker dem, med det er bare proveserende og lavmål av dere og gjøre/skrive om det. Det er ikke akuratt som de gjør det mot dere?

uperfektejenter

17.12.2011 kl.23:00

Jaja: Hei, jaja. Det hadde vært enklere å svare om jeg faktisk svarte en person, men la gå.

Jeg har ingenting i mot cafe-jenter, og det skrev jeg også i det første innlegget, men kanskje ikke tydelig nok. Jeg gjør det jeg vil, og så skal andre få gjøre det de vil.

Det jeg vil med denne bloggen, er ikke å rakke ned på noen. Jeg vil bare at de som tror at alle mulige (både jenter og gutter) har råd til alt hele tiden, ser bra ut hele tiden og at å være ungdom handler om å like de og de tingene, de tar feil. Det finnes større mangfold enn som så. Så fortsett å like chanel og cafe, jeg liker da cafe jeg også. Jeg vil bare gjøre ting mindre tabu, gjøre det greit for jenter å ikke sminke seg, gjøre det greit å ikke være rik. Gjøre det greit å like hennes og maurits eller uff.

Og så håper jeg at du leser litt nøyere etter neste gang du tror jeg rakker ned på rosabloggere, for virkelig, folk som rakker ned på andre for å føle seg bedre selv/si at det er helt greit å være seg selv, de er de teiteste menneskene jeg vet om.

- Elise

-

18.12.2011 kl.02:13

savner hun helt til høyre ass

Frida

22.12.2011 kl.21:14

Rettelse: Lag (Strikk!!!) eigne sokkar! Dei blir i kvert fall super-komfortbable!

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits